HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Optimera kopieringskvalitet för text och bilder

Optimera kopieringskvalitet för text och bilder
Optimera kopieringen för den bildtyp som kopieras: text, grafik eller foton.
  1. Tryck på Kopiera på startskärmen på produktens kontrollpanel.
  2. Tryck på knappen Fler alternativ och sedan på knappen Optimera text/bild.
  3. Välj ett av de fördefinierade alternativen eller peka på knappen Justera manuellt och justera sedan skjutreglaget i området Optimera för. Tryck på OK.
  4. Tryck på Starta .
  obs!
De här inställningarna är tillfälliga. När du har slutfört jobbet återställs standardinställningarna.