HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Lägg till en skiljesida (Windows)

Lägg till en skiljesida (Windows)
Skrivaren kan lägga in en tom sida i början av varje utskrift för att underlätta sorteringen av dem.
  obs!
Så här aktiverar du den här inställningen för alla utskrifter.
  1. Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (när standardvyn för Startmenyn används): Klicka på Start och klicka sedan på Skrivare och fax.
    Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (när den klassiska vyn för Startmenyn används): Klicka på Start, sedan på Inställningar och därefter på Skrivare.
    Windows Vista: Klicka på Windows-ikonen längst ned till vänster på skärmen. Klicka på Kontrollpanel och sedan på Skrivare.
    Windows 7: Klicka på Windows-ikonen längst ned till vänster på skärmen. Klicka sedan på Enheter och skrivare.
  2. Högerklicka på drivrutinsikonen och välj sedan Egenskaper eller Egenskaper för skrivare.
  3. Klicka på fliken Enhetsinställningar.
  4. Utöka listan Installerbara alternativ.
  5. I listrutan Skiljesida väljer du alternativet Aktiverad.
  6. Klicka på knappen OK.