• Information

• Respons

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Använda den praktiska häftningsenheten (endast modeller med häftningsfunktion)

Använda den praktiska häftningsenheten (endast modeller med häftningsfunktion)

Aktivera häftningsmekanismen genom att fylla på papper i häftningsenheten.
  1. Lägg i upp till 20 ark papper som väger högst 75 g/m2 i skåran på häftenhetens lucka. Lägg i färre ark om papperet är tyngre än 75 g/m2.
      varning!
    Häfta inte plast, kartong eller trä med häftningsenheten. Försök att häfta den här typen av material kan skada häftningsenheten.
    Figur : Lägg i papper i häftningsenheten
    obs!
    Överskriden gräns för rekommenderad kapacitet kan resultera i att papper fastnar eller att enheten skadas.
  2. Vänta tills häftningsenheten har häftat arken. När papperet är påfyllt hela vägen in i häftningsenhetsskåran sätts häftningsenhetsmekanismen igång.
    Figur : Häfta sidorna
  3. Ta bort häftat papper från skåran.
    Figur : Ta bort de häftade sidorna
    obs!
    Öppna luckan på häftningsenheten och skjut ut dokumentet försiktigt om du inte kan ta bort det häftade papperet.