HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Produktrapporter

Produktrapporter

Produktrapporterna innehåller uppgifter om skrivaren och dess aktuella konfiguration. Så här skriver du ut eller läser rapporter:
  1. Bläddra till och tryck på Administration på startskärmen på produktens kontrollpanel.
  2. Öppna menyn Rapporter.
  3. Välj någon av rapportkategorierna.
    • Konfigurations-/statussidor
    • Faxrapporter (Endast faxmodeller)
    • Andra sidor
  4. Markera namnet på den rapport som du vill läsa och tryck på Skriv ut för att skriva ut den, eller tryck på Visa för att granska inställningarna på kontrollpanelen.
    obs!
    På vissa sidor saknas alternativet Visa.
Menyn Rapporter
Första nivån
Andra nivån
Beskrivning
Konfigurations-/statussidor
Menyn Administration, karta
Visar strukturen för menyn Administration.
Sida med nuvarande inställningar
Visar de nuvarande inställningarna för varje alternativ på menyn Administration.
Konfigurationssida
Visar produktinställningar och installerade tillbehör.
Statussida för förbrukningsmaterial:
Visar förbrukningsmaterialets ungefärliga återstående livslängd, sammanlagt antal bearbetade sidor och jobb, serienummer, sidantal samt underhållsinformation.
För att underlätta ditt arbete beräknas förbrukningsmaterialets ungefärliga återstående livslängd automatiskt. De faktiska nivåerna kan skilja sig från angivna värden.
Användningssida
Här visas en översikt över alla pappersstorlekar som har använts i produkten, information om huruvida utskrifterna var enkel- eller dubbelsidiga och sidantalet.
Filkatalogsida
Visar filnamn och mappnamn för alla filer som har lagrats i enhetens minne.
Statussida för webbtjänster
Visar upptäckta webbtjänster för produkten.
Faxrapporter
Faxaktivitetslogg
En lista över alla fax som har skickats från eller tagits emot av enheten.
Debiteringskodsrapport
En lista över de faktureringskoder som har använts för utgående fax. Rapporten visar hur många avsända fax som har fakturerats varje kod.
Blockerad faxlista
En lista över telefonnummer som är spärrade från att skicka fax till enheten.
kortnummerlista
Visar de kortnummer som har registrerats för enheten.
Faxsamtalsrapport
En detaljerad rapport över den senaste faxåtgärden (sändning eller mottagning).
Andra sidor
PCL-teckensnitt
Skriver ut tillgängliga PCL-teckensnitt.
PS-teckensnittslista
Skriver ut de tillgängliga emuleringsteckensnitten för HP postscript, nivå 3.