HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skapa en lagrad utskrift (Windows)

Skapa en lagrad utskrift (Windows)

Du kan lagra utskriftsjobb i produkten och skriva ut dem när du vill.
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
    Figur : Dialogrutan Skriv ut
  3. Klicka på fliken Utskriftslagring.
    Figur : Fliken Jobblagring
  4. Välj ett alternativ under Läget Lagra utskrift.
    • Korrektur och vänta: Skriv ut och korrekturläs en kopia av ett dokument och skriv sedan ut fler kopior.
    • Personlig utskrift: Utskriftsjobbet skrivs inte ut förrän du begär det på kontrollpanelen. För det här jobblagringsläget kan du välja ett av alternativen Skapa privat/säker utskrift. Om du tilldelar utskriftsjobbet en personlig kod (PIN) måste du ange PIN-koden i kontrollpanelen. Om du krypterar utskriften måste du ange det lösenord som krävs på kontrollpanelen.
    • Snabbkopiera: Skriv ut önskat antal kopior av ett dokument och spara sedan en kopia i produktminnet så att du kan skriva ut det igen senare.
    • Lagrad utskrift: Lagra ett dokument i skrivaren och tillåt andra användare att skriva ut det när som helst. För det här jobblagringsläget kan du välja ett av alternativen Skapa privat/säker utskrift. Om du tilldelar utskriftsjobbet en personlig kod (PIN) måste den person som skriver ut jobbet ange PIN-koden i kontrollpanelen. Om du krypterar utskriften måste den person som skriver ut jobbet ange det nödvändiga lösenordet på kontrollpanelen.
    Figur : Fliken Jobblagring
  5. Använd ett eget användarnamn eller utskriftsnamn, klicka på knappen Egen och ange sedan användarnamnet eller utskriftsnamnet.
    Välj vilket alternativ som ska användas om det redan finns en lagrad utskrift med samma namn:
    • Använd utskriftsnamn + (1–99): Lägg till ett unikt nummer i slutet på utskriftsnamnet.
    • Ersätt befintlig fil: Skriv över den lagrade utskriften med en ny.
    Figur : Fliken Jobblagring
  6. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper. I dialogrutan Skriv ut klickar du på knappen OK för att skriva ut.
    Figur : Dialogrutan Skriv ut