HP LaserJet Pro 400 M425 - Skriva ut den första eller den sista sidan på ett annat papper (Windows)

Skriva ut den första eller den sista sidan på ett annat papper (Windows)
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj produkten och klicka sedan på knappen Egenskaper eller Inställningar.
    Figur : Dialogrutan Skriv ut
  3. Klicka på fliken Papper/kvalitet.
    Figur : Fliken Papper/kvalitet
  4. Välj alternativet Skriva ut sidor på olika papper och klicka sedan på knappen Inställningar när du ska välja inställningarna för framsida, övriga sidor och baksida.
    Figur : Fliken Papper/kvalitet