• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Lägg till en skiljesida (Windows)

Lägg till en skiljesida (Windows)

Skrivaren kan lägga in en tom sida i början av varje utskrift för att underlätta sorteringen av dem.
obs!
Så här aktiverar du den här inställningen för alla utskrifter.
  1. Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (genom att använda standardstartmenyn): Klicka på Start och klicka sedan på Skrivare och fax.
    Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (med klassisk startmeny): Klicka på Start, sedan på Inställningar och därefter på Skrivare.
    Windows Vista: Klicka på Windows-ikonen längst ned till vänster på skärmen. Klicka på Kontrollpanelen och sedan på Skrivare.
    Windows 7: Klicka på Windows-ikonen längst ned till vänster på skärmen. Klicka sedan på Enheter och skrivare.
    Windows 8/8.1: Högerklicka i det vänstra hörnet på datorn för att visa menyn. Klicka på Kontrollpanelen och klicka sedan på Enheter och skrivare.
    Windows 10: Högerklicka på Windows-ikonen längst ned till vänster på skärmen. Klicka sedan på Kontrollpanelen. Klicka på Enheter och skrivare.
  2. Högerklicka på skrivarikonen och välj sedan Egenskaper eller Egenskaper för skrivare.
  3. Klicka på fliken Enhetsinställningar.
  4. Gå till området Installerbara alternativ och välj Aktiverad i listrutan Skiljesida.
  5. Klicka på OK.