HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Toneruppsamlingsenhet

Objekt
Beskrivning
Artikelnummer
Toneruppsamlingsenhet
Uppsamlingskärl för överflödig toner
CE254A
Mer information finns på www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
Byta ut toneruppsamlingsenheten
Byt ut toneruppsamlingsenheten när en uppmaning om detta visas på produktens kontrollpanel.
  obs!
Toneruppsamlingsenheten är avsedd för engångsanvändning. Försök inte tömma toneruppsamlingsenheten och återanvända den. Det kan leda till att toner spills ut inuti produkten, vilket kan resultera i reducerad utskriftskvalitet. Efter användning returnerar du toneruppsamlingsenheten till HP:s Planet Partners-program för återvinning.
  obs!
Om du skriver ut dokument som kräver kraftig tonertäckning kan toneruppsamlingsenheten fyllas snabbt. Om du skriver ut de här typerna av dokument rekommenderar HP att du har en annan toneruppsamlingsenhet tillgänglig.
Byta ut toneruppsamlingsenheten
  1. Öppna den främre luckan. Se till att luckan är helt öppen.
    Figur : Placering av främre lucka
  2. Grip tag i den blå etiketten på toneruppsamlingsenhetens ovansida och ta sedan bort toneruppsamlingsenheten från produkten.
    Figur : Plats för toneruppsamlingsenhet
  3. Placera det blå locket över den blå öppningen ovanpå enheten.
    Figur : Plats för toneruppsamlingsenhet
  4. Ta ut den nya toneruppsamlingsenheten ur förpackningen.
    Figur : Plats för toneruppsamlingsenhet
  5. För in nederdelen av den nya enheten i produkten först och tryck sedan på enhetens ovansida tills den klickar på plats.
    Figur : Plats för toneruppsamlingsenhet
  6. Stäng den främre luckan.
    Figur : Placering av främre lucka
      obs!
    Om toneruppsamlingsenheten inte är korrekt installerad, går det inte att stänga luckan helt.
Du återvinner toneruppsamlingsenheten enligt anvisningarna som medföljde den nya toneruppsamlingsenheten.