• Information

• Respons

HP LaserJet Pro 400 M425 - Ange pappersstorlek och papperstyp vid kopiering på specialpapper

Ange pappersstorlek och papperstyp vid kopiering på specialpapper

1. Tryck på Kopiera på startskärmen på produktens kontrollpanel.
    Figur : Kopiera, knapp
  2. Tryck på knappen Inställningar och bläddra sedan till och tryck på Papper.
  3. Tryck på den pappersstorlek som fyllts på i fack 1 i listan över pappersstorlekar.
  4. Tryck på den papperstyp som fyllts på i fack 1 i listan över papperstyper.
  5. Starta kopieringen genom att trycka på knappen Starta kopiering.