• Information

• Respons

HP LaserJet Pro 400 M425 - Använda HP Reconfiguration Utility om du vill ändra produktanslutningen

Använda HP Reconfiguration Utility om du vill ändra produktanslutningen

Om du redan använder produkten och vill ändra anslutningsmetod kan du använda HP Reconfiguration Utility och upprätta anslutningen. Du kan till exempel konfigurera om produkten och använda en annan trådlös adress, ansluta till ett trådanslutet eller trådlöst nätverk eller ändra från en nätverksanslutning till en USB-anslutning. Du kan ändra konfigurationen utan att sätta i produkt-cd-skivan. När du har valt önskad anslutningstyp går programmet direkt till den del i konfigurationsprocessen som måste ändras för produkten.
HP Reconfiguration Utility finns i HP-programgruppen på datorn.