• Information

• Respons

HP LaserJet Pro 400 M425 - Direkt USB-utskrift

Direkt USB-utskrift

1. Anslut USB-lagringsenheten till USB-porten på produktens framsida.
    Figur : Port för direkt USB-utskrift
  2. Menyn USB-minne öppnas. Bläddra genom alternativen med hjälp av pilknapparna.
    • Skriv ut dokument
    • Visa och skriva ut foton
    • Skanna till USB-enhet
  3. Om du vill skriva ut ett dokument trycker du på skärmen Skriv ut dokument och sedan på den mapp på USB-lagringsenheten där dokumentet sparats. När översiktsskärmen öppnas kan du justera inställningarna genom att trycka på dem. Skriv ut dokumentet genom att trycka på knappen Skriva ut.
  4. Om du vill skriva ut foton trycker du på skärmen Visa och skriva ut foton och sedan på förhandsgranskningen av de foton som du vill skriva ut. Tryck på knappen Klar. När översiktsskärmen öppnas kan du justera inställningarna genom att trycka på dem. Skriv ut fotona genom att trycka på knappen Skriva ut.
  5. Hämta utskriften från utmatningsfacket och ta bort USB-lagringsenheten.