• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Felmeddelandet "Vagnstopp" eller "0X610000F6" visas på HP Photosmart 7510 i allt-i-ett-skrivarserien (C311)

Problem
Meddelandet “Vagnfel: Åtgärda vagnfel” eller “0X610000F6” visas på produktens kontrollpanel. Det kan även hända att följande symtom uppträder i samband med felmeddelandet:
  • Meddelandet "Vagnfel" kan visas på datorn i Windows.
  • Vagnen kan ha fastnat på ena sidan eller i mitten av produkten.
Viktigt! Du måste följa dessa anvisningar i angiven ordningsföljd för att lösa problemet.
Följande video visar hur du åtgärdar att skrivarvagnen fastnat.
  obs!
Den här videon visar en HP Photosmart 7510 e-All-in-On (C311a) skrivare, men stegen är desamma för din skrivare.
Om du har problem att se videon eller vill se videon i en annan storlek kan du se den på YouTube genom att klicka här.