• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP DeskJet 4625, OfficeJet 4620-skrivare - Trådlösa skrivarkonfiguration (Windows)

Detta dokument gäller för HP DeskJet Ink Advantage 4625,OfficeJet 4620 och 4622 e-All-in-One-skrivare och datorer med Windows.
För att konfigurera en HP-skrivare i ett trådlöst nätverk (Wi-Fi) ska du installera skrivardrivrutinen och programvaran från HP:s webbplats. När du uppmanas till det under installationen väljer du Trådlöst som anslutningstyp.

Steg 1: Förbered installationen

Innan du installerar skrivaren i ditt trådlösa nätverk, hämta nätverksnamn och lösenord och kontrollera därefter att routern, skrivaren och datorn är påslagna.
  1. Du behöver följande:
    • Nätverkets namn: Nätverksnamnet är detsamma som SSID.
    • Nätverkslösenord (WEP-nyckel eller WPA-säkerhetslösenfras)
    • En dator som är ansluten till det trådlösa nätverket
    • Internetåtkomst (rekommenderas): HP rekommenderar bredbandsåtkomst till Internet, till exempel kabel eller DSL.
    • Skrivaren med stöd för trådlös anslutning: Placera skrivaren nära datorn under installationen.
    • USB-kabel: Under installationen blir du uppmanad när du skall koppla bort USB-kabeln.
  2. Kontrollera att skrivaren, routern och datorn är påslagna och att datorn är ansluten till samma trådlösa nätverk som du vill ansluta skrivaren till.
  3. Koppla från alla USB- eller Ethernet-kablar från skrivaren.

Steg 2: Ladda ned och installera drivrutinen

För att installera skrivaren på ett trådlöst nätverk, installera skrivardrivrutinerna, byt sedan tillfälligt plats på USB-kabeln från skrivaren till datorn. Detta gör att skrivaren att hämta trådlösa nödvändig information från datorn.
obs!
Som en alternativ metod för att hämta programvaran, kan du använda installations-CD:n.
  1. Gå till 123.hp.com.
  2. Ange din skrivares modellnummer och klicka sedan på Starta.
  3. Klicka på Hämta och sedan på Öppna, Spara eller Kör i alla fönster som visas för att hämta drivrutinen till din dator.
  4. Dubbelklicka på drivrutinsfilen i webbläsarens hämtningsfält eller i mappen Nedladdning på datorn för att starta installationen av drivrutinen.
    Figur : Exempel på HP-drivrutinsfilen i en webbläsarens hämtningsstapel
    Exempel på HP-drivrutinsfilen i webbläsarfältet hämtningar
    Figur : Exempel på HP-drivrutinsfilen i datorns hämtningsmapp
    Exempel på HP-drivrutinsfilen i mappen nedladdningar på datorn
  5. Följ instruktionerna som visas på skärmen för att installation av anslutningen och drivrutinen.
  6. Återgå till sidan 123.hp.com i din webbläsare för att slutföra skrivarens registrering och aktivering.
  varning!
Se till att ansluta USB-kabeln när du uppmanas göra så.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Granska dessa vanliga frågor om hur du konfigurerar den trådlösa nätverksanslutningen.