HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Avbryta en utskrift

Avbryta en utskrift
  1. Du kan avbryta en pågående utskrift genom att trycka på knappen Avbryt  på kontrollpanelen.
      obs!
    När du trycker på knappen Avbryt  tas den utskrift som just håller på att bearbetas bort. Om det finns mer än en process i gång avbryts den process som för närvarande visas på kontrollpanelen när du trycker på Avbryt .
  2. Du kan också avbryta en utskrift från ett program eller en utskriftskö.
    • Program: Normalt visas en dialogruta på skärmen, med vars hjälp du kan avbryta utskriften.
    • Skrivarkö: Om en utskrift väntar i en utskriftskö (datorns minne) eller i utskriftsbuffringen kan du radera utskriften där.
      • Windows XP, Server 2003 eller Server 2008: Klicka på Start, Inställningar och sedan på Skrivare och faxar. Dubbelklicka på symbolen för produkten för att öppna fönstret, högerklicka på den utskrift som du vill avbryta och klicka sedan på Avbryt.
      • Windows Vista: Klicka på Start, klicka på Kontrollpanelen och klicka sedan under Maskinvara och ljudSkrivare. Dubbelklicka på symbolen för produkten för att öppna fönstret, högerklicka på den utskrift som du vill avbryta och klicka sedan på Avbryt.
      • Windows 7: Klicka på Start och sedan på Enheter och skrivare. Dubbelklicka på symbolen för produkten för att öppna fönstret, högerklicka på den utskrift som du vill avbryta och klicka sedan på Avbryt.