HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Lägga till en vattenstämpel i ett dokument i Windows

Lägga till en vattenstämpel i ett dokument i Windows

1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Effekter.
  4. Välj en vattenstämpel i listrutan Vattenstämplar.
    Eller klicka på knappen Redigera om du vill lägga till en ny vattenstämpel i listan. Ange inställningar för vattenstämpeln och klicka sedan på knappen OK.
  5. Om du bara vill skriva ut vattenstämpeln på förstasidan markerar du kryssrutan Endast förstasidan. Annars skrivs vattenstämpeln ut på varje sida.