• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Lösa problem med enhetens programvara från Mac

Skrivardrivrutinen visas inte i Skrivare och fax
  1. Kontrollera att filen .GZ för produkten finns i följande mapp på hårddisken: Bibliotek/Printers/PPDs/Contents/Resources. Installera om programvaran om så behövs.
  2. Om GZ-filen finns i mappen kan PPD-filen vara skadad. Radera filen och installera om programvaran.
Produktnamnet visas inte i skrivarlistrutan i Skrivare och fax
  1. Kontrollera att kablarna är rätt inkopplade och att skrivaren är på.
  2. Skriv ut en konfigurationssida för att kontrollera produktnamnet. Kontrollera att namnet på konfigurationssidan stämmer med produktnamnet i Skrivare och fax.
  3. Ersätt USB- eller nätverkskabeln med en kabel av hög kvalitet.
Skrivardrivrutinen ställer inte automatiskt in den produkt som du har valt i Skrivare och fax
  1. Kontrollera att kablarna är rätt inkopplade och att skrivaren är på.
  2. Kontrollera att filen .GZ för produkten finns i följande mapp på hårddisken: Bibliotek/Printers/PPDs/Contents/Resources. Installera om programvaran om så behövs.
  3. Om GZ-filen finns i mappen kan PPD-filen vara skadad. Radera filen och installera om programvaran.
  4. Ersätt USB- eller nätverkskabeln med en kabel av hög kvalitet.
Ett utskriftsjobb skickades inte till den produkt du valt
  1. Öppna utskriftskön och starta om utskriftsjobbet.
  2. En annan produkt med samma eller liknande namn, IP-adress och värdnamn kan ha fått utskriften. Skriv ut en konfigurationssida för att kontrollera produktnamnet. Kontrollera att namnet på konfigurationssidan stämmer med produktnamnet i Skrivare och fax.
Om produkten är ansluten med en USB-kabel visas den inte i listan Skrivare och fax efter att drivrutinen har valts.
Felsökning av programvaran
  1. Kontrollera att Mac-operativsystemet är Mac OS X 10.5 eller senare.
Felsökning av maskinvaran
  1. Kontrollera att skrivaren är påslagen.
  2. Kontrollera att USB-kabeln är korrekt ansluten.
  3. Se till att du använder rätt USB-kabel med hög hastighet.
  4. Kontrollera att det inte finns för många USB-enheter i kedjan som drar ström. Koppla bort alla enheter från kedjan och anslut kabeln direkt till USB-porten på datorn.
  5. Kontrollera om det finns fler än två icke strömsatta USB-nav anslutna efter varandra i kedjan. Koppla bort alla enheter från kedjan och anslut sedan kabeln direkt till USB-porten på datorn.
      obs!
    Tangentbordet för iMac är ett USB-nav utan ström.
Du använder en allmän skrivardrivrutin tillsammans med en USB-anslutning
Om du anslöt USB-kabeln innan du installerade programvaran används kanske en allmän skrivardrivrutin istället för drivrutinen för skrivaren.
  1. Radera den allmänna skrivardrivrutinen.
  2. Installera om programvaran från skrivarens cd-skiva. Anslut inte USB-kabeln förrän du uppmanas att göra det under programvaruinstallationen.
  3. Om du har flera skrivare installerade kontrollerar du att du har valt rätt skrivare i listmenyn Formatera för i dialogrutan Skriv ut.