HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Direkt USB-utskrift

Direkt USB-utskrift

Med den här produkten kan du skriva ut från en USB-lagringsenhet, vilket innebär att du kan skriva ut filer snabbt utan dator. Du kan ansluta vanliga USB-lagringsenheter till USB-porten på skrivarens framsida. Du kan skriva ut följande typer av filer:
  • .PDF
  • JPEG
  1. Anslut USB-lagringsenheten till USB-porten på produktens framsida.
    Figur : Port för direkt USB-utskrift
  2. Menyn USB-minne öppnas. Tryck på något av följande alternativ:
    • Skriv ut dokument
    • Visa och skriva ut foton
    • Skanna till USB-enhet
  3. Om du vill skriva ut ett dokument trycker du på alternativet Skriv ut dokument och sedan på den mapp på USB-lagringsenheten där dokumentet sparats. När översiktsskärmen öppnas kan du justera inställningarna genom att trycka på dem. Tryck på Skriva ut för att skriva ut sidan.
  4. Om du vill skriva ut foton trycker du på alternativet Visa och skriva ut foton och sedan på förhandsgranskningen av de foton du vill skriva ut. Tryck på Klar. När översiktsskärmen öppnas kan du justera inställningarna genom att trycka på dem. Skriv ut fotona genom att trycka på knappen Skriva ut.
  5. Om du vill skanna ett dokument och spara det som en .JPEG- eller .PDF-fil på USB-enheten lägger du dokumentet på skannerglaset eller i dokumentmataren. Tryck på Skanna till USB-enhet. Tryck på knappen Inställningar... om du vill anpassa skanningsinställningarna.