HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Fylla på papper

Fylla på fack 1

1. Öppna fack 1.
    Figur : Öppna fack 1
  2. Dra ut förlängningsdelen.
    Figur : Förlängningsdel till fack 1
  3. Fäll ut förlängningen om du fyller på långa pappersark.
    Figur : Fäll ut förlängningsdelen till fack 1
  4. Dra ut pappersfacken helt och hållet (1) och lägg i pappersbunten i fack 1 (2). Justera pappersledarna efter dokumentens storlek.
    obs!
    Lägg papperet i fack 1 med utskriftssidan uppåt och den övre kanten mot produkten.
    Figur : Fylla på fack 1

Fylla på fack 2 eller det extra facket 3

1. Dra ut facket ur enheten.
    Figur : Öppna fack 2
  2. Dra ut pappersledarna för längd och bredd.
    Figur : Öppna pappersledarna
  3. Om du vill fylla på papper i storleken Legal förlänger du facket genom att trycka på och hålla ned förlängningsfliken samtidigt som du drar fackets framsida mot dig.
    obs!
    När du har fyllt på med papper i storleken Legal förlängs facket från enhetens framsida cirka 64 mm (2,5 tum).
    Figur : Fyll på papper av storlek Legal
  4. Placera papperet i facket och se till att det ligger plant i alla fyra hörnen. Skjut sidobreddreglagen så att de ligger i linje med markeringen för pappersstorlek längst ned i facket. Skjut det främre längdreglaget så att det trycker pappersbunten mot fackets bakre del.
    Figur : Fyll på papper i fack 2.
  5. Tryck ner papperet och kontrollera att pappersbunten inte är högre än gränsflikarna på sidan av facket.
    Figur : Kontrollera att papperet ligger under flikarna på facket
  6. Skjut in facket i enheten.
    Figur : Stäng fack 2

Fyll på dokumentmataren

Dokumentmataren rymmer upp till 50 ark på 75 g/m2.
  varning!
För att undvika att skada produkten bör du inte fylla på originaldokument med korrigeringstejp, korrigeringsvätska, gem eller klamrar. Du bör inte heller använda fotografier, små original eller ömtåliga original i dokumentmataren.
  1. Sätt in originalen i dokumentmataren vända uppåt.
    Figur : Dokumentmataren
  2. Justera styrskenorna tills de ligger tätt an mot papperet.
    Figur : Dokumentmatarguider