HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Ställa in pappersstorlek och papperstyp för kopiering på specialpapper

Ställa in pappersstorlek och papperstyp för kopiering på specialpapper
  1. Tryck på Kopiera på startskärmen.
    Figur : Knappen
  2. Tryck på knappen Inställningar... och bläddra sedan till och tryck på  Papper.
  3. Tryck på den pappersstorlek som fyllts på i fack 1 i listan över pappersstorlekar.
  4. Tryck på den papperstyp som fyllts på i fack 1 i listan över papperstyper.
  5. Starta kopieringen genom att trycka på knappen Svart eller Färg.