HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Skriva ut den första eller den sista sidan på ett annat papper i Windows

Skriva ut den första eller den sista sidan på ett annat papper i Windows
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
    Figur : Arkiv-menyn
  2. Markera skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
    Figur : Dialogrutan Skriv ut
  3. Klicka på fliken Papper/kvalitet .
    Figur : Fliken Papper/kvalitet
  4. I området Specialsidor klickar du på alternativet Skriva ut sidor på olika papper och klickar sedan på Inställningar.
    Figur : Fliken Papper/kvalitet
  5. I området Sidor i dokumentet väljer du antingen alternativet Första eller Sista.
    Figur : Pappersinställningar
  6. Välj rätt alternativ i listrutorna Papperskälla och Papperstyp. Klicka på knappen Lägg till.
    Figur : Pappersinställningar
  7. Om du skriver ut både den första och den sista sidan på olika papper upprepar du stegen 5 och 6, och väljer alternativen för den andra sidan.
    Figur : Pappersinställningar
  8. Klicka på knappen OK.
    Figur : Fliken Papper/kvalitet