HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds i Macintosh

Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds i Macintosh

Produkten kan användas med följande Macintosh-operativsystem:
  • Mac OS X 10.5 och 10.6
obs!
För Mac OS X 10.5 och senare kan Macintosh-datorer med PPC- och Intel® Core™-processorer användas. För Mac OS 10.6 och senare kan Macintosh-datorer med Intel Core-processorer användas.
Installationsprogrammet för HP LaserJet PostScript® Printer Description (PPD)-filer, Printer Dialog Extensions (PDE) och HP:s program för användning med Mac OS X-datorer. PPD- och PDE-filerna för HP-skrivaren, tillsammans med de inbyggda PostScript-skrivardrivrutinerna från Apple, ger tillgång till alla utskriftsfunktioner och åtkomst till specifika HP-skrivarfunktioner.