• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds i Macintosh

Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds i Macintosh
Produkten kan användas med följande Macintosh-operativsystem:
  • Mac OS X 10.5 och 10.6
  obs!
För Mac OS X 10.5 och senare kan Macintosh-datorer med PPC- och Intel® Core™-processorer användas. För Mac OS 10.6 och senare kan Macintosh-datorer med Intel Core-processorer användas.
Installationsprogrammet för HP LaserJet PostScript® Printer Description (PPD)-filer, Printer Dialog Extensions (PDE) och HP:s program för användning med Mac OS X-datorer. PPD- och PDE-filerna för HP-skrivaren, tillsammans med de inbyggda PostScript-skrivardrivrutinerna från Apple, ger tillgång till alla utskriftsfunktioner och åtkomst till specifika HP-skrivarfunktioner.