HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Ändra utskriftsinställningar för Windows

Prioritet för utskriftsinställningar
Ändringar i utskriftsinställningarna får olika prioritet, beroende på var ändringarna görs:
  obs!
Namnen på kommandon och dialogrutor kan variera, beroende på vilket program du använder.
  • Dialogrutan Utskriftsformat: Klicka på Utskriftsformat eller motsvarande kommando på menyn Arkiv i det program du använder, när du vill öppna den här dialogrutan. Inställningar som du ändrar här åsidosätter ändringar som görs på andra ställen.
  • Dialogrutan Skriv ut: Klicka på Skriv ut, Utskriftsformat eller motsvarande kommando i menyn Arkiv i det program du använder, när du vill öppna den här dialogrutan. Inställningar som du ändrar i dialogrutan Skriv ut har lägre prioritet och åsidosätter i allmänhet inte ändringar som görs i dialogrutan Utskriftsformat.
  • Dialogrutan Egenskaper för skrivare (skrivardrivrutinen): Klicka på Egenskaper i dialogrutan Skriv ut när du vill öppna skrivardrivrutinen. De inställningar du gör i dialogrutan Egenskaper för skrivare påverkar i allmänhet inte de inställningar som har gjorts på annat håll i skrivarprogramvaran. Du kan ändra de flesta av skrivarinställningarna här.
  • Skrivardrivrutinens standardinställningar: Skrivardrivrutinens standardinställningar avgör vilka inställningar som används i alla utskriftsjobb, om inte inställningarna ändras i dialogrutan Utskriftsformat, Skriv ut eller Egenskaper för skrivare.
  • Skrivarinställningar på kontrollpanelen: De inställningar som ändras på skrivarens kontrollpanel har lägre prioritet än ändringar som görs någon annanstans.
Ändra inställningarna för alla utskrifter tills programmet stängs
  1. Klicka på Skriv ut på menyn Arkiv i programmet.
  2. Markera drivrutinen och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
Den här proceduren är vanligast, även om stegen kan variera.
Ändra standardinställningarna för alla utskriftsjobb
  1. Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (när standardvyn för Startmenyn används): Klicka på Start och klicka sedan på Skrivare och fax.
    Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (när den klassiska vyn för Startmenyn används): Klicka på Start, sedan på Inställningar och därefter på Skrivare.
    Windows Vista: Klicka på Start, klicka på Kontrollpanelen och gå till kategorin med Maskinvara och ljud. Klicka på Skrivare.
    Windows 7: Klicka på Start och sedan på Enheter och skrivare.
  2. Högerklicka på drivrutinsikonen och välj Utskriftsinställningar.
Ändra konfigurationsinställningarna för produkten
  1. Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (när standardvyn för Startmenyn används): Klicka på Start och klicka sedan på Skrivare och fax.
    Windows XP, Windows Server 2003 och Windows Server 2008 (när den klassiska vyn för Startmenyn används): Klicka på Start, sedan på Inställningar och därefter på Skrivare.
    Windows Vista: Klicka på Start, klicka på Kontrollpanelen och gå till kategorin med Maskinvara och ljud. Klicka på Skrivare.
    Windows 7: Klicka på Start och sedan på Enheter och skrivare.
  2. Högerklicka på drivrutinsikonen och välj sedan Egenskaper eller Egenskaper för skrivare.
  3. Klicka på fliken Enhetsinställningar.