HP Officejet 6100 ePrinters - Konfigurera skrivaren i ett trådbundet eller trådlöst nätverk

Det här dokumentet gäller för HP Officejet 6100 ePrinters.
I det här dokumentet beskrivs hur du installerar skrivardrivrutiner och annan programvara för din skrivare så att du kan använda den i ett trådbundet eller trådlöst nätverk. Om nätverket innehåller flera datorer måste du installera skrivarprogramvaran på alla datorer som ska använda skrivaren.