• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-skrivare - Ta bort HP Smart Print från Internet Explorer-verktygsfältetet

HP Smart Print är inte längre tillgänglig för nedladdning från HP och är inte kompatibelt med Internet Explorer 9 och senare versioner.
Ta bort HP Smart Print genom att avinstallera den från Internet Explorer-verktygsfältet.
  1. Högerklicka inom verktygsfältet i Internet Explorer.
    Verktygsfältet visas.
  2. Svep över Anpassa i menyn och klicka sedan på Lägg till eller ta bort kommandon.
    Figur : Klicka på Lägg till eller ta bort kommandon
    Bild: Klicka på Lägg till eller ta bort kommandon
  3. I menyn Anpassa verktygsfältet väljer du HP Smart Print, klickar på Ta bort och klickar sedan på Stäng.
    Figur : Anpassa menyn i verktygsfältet
    Bild: Anpassa menyn i verktygsfältet
    Ikonen HP Smart Print visas inte längre i kommandofältet.