Skrivarserierna HP Deskjet 1000 (J110), 2000 (J210), 3000 (J310) och Deskjet Ink Advantage 2010 (K010a) - Skriva ut en testsida

Inledning

Det här dokumentet innehåller instruktioner för hur du skriver ut en funktionstestsida. Du kan använda den sidan till att se aktuell produktstatusinformation, patronstatus och annan produktinformation.

Skriva ut en testsida

Så här skriver du ut en testsida.
  1. Lägg i vanligt vitt oanvänt papper i storleken Letter eller A4 i inmatningsfacket.
  2. Starta produkten genom att trycka på strömbrytaren ().
  3. Öppna HP:s produktprogram:
    obs!
    Du kan också öppna programvara till HP-produkten på datorns skrivbord: Dubbelklicka på ikonen för HP-produkten ().
    Produktens programvara öppnas.
  4. Dubbelklicka på Skrivaråtgärder.
  5. Dubbelklicka på Underhållsåtgärder.
  6. Klicka på fliken Enhetsunderhåll och därefter på Skriv ut diagnostisk information (). Funktionsrapporten skrivs ut.