Allt-i-ett-skrivarserierna HP Deskjet 1050, 1050A, 2050 och 2050A samt Deskjet Ink Advantage 2060 - Skriva ut en funktionsrapport

Inledning

Funktionsrapporter identifierar specifika problem och ger värdefull information om flera aspekter av produkten.

Skriva ut en funktionsrapport

Följande video visar hur du skriver ut en funktionsrapport.
obs!
I videon visas HP Deskjet 2050. Produktens utsida kanske inte ser likadan ut som din produkt, men stegen är desamma.
.
Om du har problem att se videon eller vill se videon med en annan storlek kan du se den på YouTube genom att klicka här.
Följ stegen nedan när du ska skriva ut en funktionstestrapport via kontrollpanelen. Kontrollera att det ligger vanligt vitt papper i produkten innan du börjar.
  1. Håll Start Copy Black-knappen () och Start Copy Color-knappen () intryckta tills ljud hörs från enheten.
  2. Släpp båda knapparna. Funktionsrapporten skrivs ut.
    Figur : Exempel på funktionsrapport
    Bild: funktionsrapport