HP notebook-datorer - Tangentbordet kanske inte fungerar efter rotering av Tablet-bilden

Det här dokumentet avser HP Pavilion tx2000/tx2500/tx2600 Entertainment Notebook PC-serien och HP Touch tx2-1000 Notebook PC-serien.
Tangentbordet kanske slutar fungera efter att ha växlat från bärbart läge till tabletläge. Det inträffar vanligen när växlingen sker medan datorn är avstängd eller i vilo-/energisparläge. Om tangentbordet slutar fungera kan du göra en maskinvaruåterställning för att återställa funktionerna enligt beskrivningen nedan.
När datorn fungerar igen rekommenderar HP att du uppdaterar BIOS för att förhindra problem med tangentbordet i framtiden.
Utföra en maskinvaruåterställning
Om du upplever detta ska du göra följande:
  1. Ha den bärbara datorn/tabletdatorn påslagen och rotera bilden för att visa tangentbordet.
  2. Stäng av den bärbara datorn/tabletdatorn.
  3. Koppla loss nätadaptern från notebook-/tabletdatorn.
  4. Ta ut batteriet ur datorn.
      obs!
    För extra hjälp med att ta ut batteriet ur den bärbara datorn/tabletdatorn kan du läsa igenom dokumentationen som medföljde datorn.
  5. Skjut och håll in strömbrytaren på framsidan av den bärbara datorn till höger i 30 sekunder.
  6. Sätt i batteriet i den bärbara datorn/tabletdatorn och anslut sedan nätadaptern.
  7. Slå på den bärbara datorn/tabletdatorn.
  8. När den bärbara datorn/tabletdatorn har startat Windows helt kontrollerar du att tangentbordet fungerar.
Hitta och hämta den senaste versionen av BIOS
För att förhindra att detta uppstår igen ska du hämta och installera den senaste BIOS-versionen till datorn på sidan med HP-drivrutiner och nerladdningar.