HP Notebook-datorer - Felaktiga tecken visas när tangentbordet används

Det finns två vanliga tangentbordsproblem som kan inträffa vid normal användning. Det första är att Num lock-tangenten oavsiktligt tryckts ned vilket gör en del av tangentbordet till en sifferknappsats. Det andra är att tangentbordsspråket oavsiktligt växlas från det ursprungliga språket till ett annat, vilket leder till att vissa bokstäver och siffror ser olika ut på skärmen än när de skrivs.
Uppdatera BIOS och enhetsdrivrutiner
Om det ofta uppstår tangentbordsfel, till exempel att tangentbordet ofta växlar läge, kan du försöka uppdatera den bärbara datorns BIOS och enhetsdrivrutiner. Mer information finns i HP Notebook-datorer - Hitta och installera uppdaterat BIOS, drivrutiner och programvara.