• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Notebook-datorer - Använda QuickPlay

Detta dokument avser HP Notebook-datorer med QuickPlay.
Med HP QuickPlay får du snabb åtkomst till underhållning. Titta på DVD eller TV, lyssna på musik, titta på foton eller videor, spela spel, se dig själv sjunga med i dina favoritlåtar med karaokefunktionen eller använd tillvalet HP webbkamera. Använd HP kommandokonsol eller Media Center-fjärrkontrollen för att starta dessa funktioner med bara en knapptryckning.
  obs!
Olika versioner av QuickPlay har olika ikoner, men alla ikoner har identiska funktioner, vilket visas nedan.
Få åtkomst till QuickPlay i Windows
Tryck på QuickPlay-knappen för att starta QuickPlay.
Figur : Knappen QuickPlay
Knappen QuickPlay
Du kan också klicka på Start, skriva quickplay i sökfältet och sedan välja QuickPlay i listan.
Fönstret QuickPlay
När QuickPlay öppnas visas följande skärm. För att få åtkomst till de olika funktionerna klickar du på den passande ikonen på kontrollpanelen.
Figur : Fönstret QuickPlay
Fönstret QuickPlay
QuickPlay-ikonen på kontrollpanelen
QuickPlay-ikonerna på kontrollpanelen är följande:
    Figur : QuickPlay-kontrollpanelen
  1. DVD – Spela upp DVD-skivor
  2. Mediebibliotek – Hantera spellistor, mediebibliotek, visa dokument och bilder, lyssna på Internetradio och använda webbkameran.
  3. TV – Åtkomst till TV-program
  4. Spel – Spela Microsoft- och HP-spel och ladda ned och spela andra spel.
  5. Karaoke – Spela karaoke-CD-skivor
Uppdateringar och förbättringar av QuickPlay
För att uppdatera program och undvika potentiella problem klickar du på någon av ikonerna på kontrollpanelen. Tryck sedan på knappen Kugghjul i det övre högra hörnet för att öppna inställningsfönstret Info/More som innehåller menyn Uppdatera. Klicka på Uppdatera och följ anvisningarna på skärmen.
Figur : QuickPlay-uppdateringar
QuickPlay-uppdateringar
Om QuickPlay inte hittar några TV-kanaler under sökningen laddar du ned och installerar QuickPlay-webbuppdateringen, version 3.7.6, rev. A (SP43325) för att lösa problemet.
  obs!
Du måste ha en TV-mottagare för att kunna titta på TV med QuickPlay.
Åtkomst till QuickPlay-hjälp
QuickPlay innehåller inbyggda hjälpfiler. Utför följande steg för att få åtkomst till hjälpfilerna:
Från Windows:
  1. Klicka på Start, skriv quickplay i sökfältet och välj sedan QuickPlay i listan.
  2. Klicka på ? i det övre högra hörnet av skärmen för att öppna hjälpfilerna.