HP Scanjet Enterprise 8500 fn1 - Logga in

Logga in
Beroende på hur administratören har konfigurerat åtkomstbehörigheter, kan du behöva logga in innan du använder produkten och när du vill få åtkomst till produktens funktioner. Den åtkomst som administratören har tilldelat dig kan innehålla begränsningar för vilka funktioner som är tillgängliga för dig.
  1. Tryck på knappen Logga in.
  2. Fyll i de obligatoriska fälten och tryck sedan på knappen OK.