HP LaserJet Enterprise-skrivare i 600 M601, M602 och M603-serien - Ställa in utskriftslagringsalternativ i Windows

Skriv ut en kopia för korrekturläsning innan alla kopior skrivs ut
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. I området Läget Lagra utskrift klickar du på alternativet Korrektur och vänta.
Lagra tillfälligt en personlig utskrift på produkten och skriv ut den senare
  obs!
Produkten tar bort utskriften efter att du skrivit ut den.
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. I området Läget Lagra utskrift klickar du på alternativet Personlig utskrift.
  5. Valfritt: I området Skapa privat utskrift klickar du på alternativet PIN för utskrift och anger en fyrsiffrig PIN-kod.
  6. Skriv ut utskriftsjobbet när som helst via kontrollpanelen.
Lagra ett jobb tillfälligt på skrivaren
  obs!
Det här alternativet är tillgängligt om den valbara hårddisken har installerats i skrivaren.
  obs!
Skrivaren lagrar utskriften tills du stänger av den.
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. I området Läget Lagra utskrift klickar du på alternativet Snabbkopiera.
    Det önskade antalet kopior skrivs ut direkt. Du kan även skriva ut fler kopior via kontrollpanelen.
Lagra ett jobb permanent på skrivaren
  obs!
Det här alternativet är tillgängligt om den valbara hårddisken har installerats i skrivaren.
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. I området Läget Lagra utskrift klickar du på alternativet Lagrad utskrift.
Gör ett permanent lagrat jobb privat så att någon som försöker skriva ut måste knappa in en PIN-kod
  obs!
Det här alternativet är tillgängligt om den valbara hårddisken har installerats i skrivaren.
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. I området Läget Lagra utskrift klickar du på alternativet Lagrad utskrift eller Personlig utskrift.
  5. I området Skapa privat utskrift klickar du på alternativet PIN för utskrift och anger en fyrsiffrig PIN-kod.
      obs!
    Om du vill skriva ut ett jobb eller ta bort det måste du ange PIN-koden i kontrollpanelen.
Bli meddelad när någon skriver ut ett lagrat jobb
  obs!
Endast den person som skapade den lagrade utskriften får ett meddelande. Du får inget meddelande när du skriver ut en lagrad utskrift som någon annan skapat.
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. Välj ett läge för lagrad utskrift.
  5. I området Jobbmeddelandealternativ klickar du på alternativet Visa Jobb-ID vid utskrift.
Ange användarnamn för ett lagrat jobb
Följ anvisningarna nedan om du vill ändra användarnamn för en lagrad utskrift.
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. Välj ett läge för lagrad utskrift.
  5. I området Användarnamn klickar du på alternativet Användarnamn för att använda Windows standardanvändarnamn. Om du vill ange ett annat användarnamn klickar du på alternativet Eget och skriver in namnet.
Ange ett namn för det lagrade jobbet
Följ anvisningarna nedan om du vill ändra det standardinställda namnet för en lagrad utskrift.
  1. Klicka på Skriv ut i menyn Arkiv i programmet.
  2. Välj skrivaren och klicka på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Lagra utskrift.
  4. Välj ett läge för lagrad utskrift.
  5. För att automatiskt skapa ett utskriftsnamn för det lagrade dokumentet klickar du på alternativet Automatisk i området Utskriftsnamn. Drivrutinen använder dokumentfilnamnet om det är tillgängligt. Om dokumentet saknar filnamn använder drivrutinen programvarunamnet eller tidsstämpeln som namn på utskriften.
    Om du vill ge utskriften ett namn klickar du på alternativet Eget och skriver in namnet.
  6. Välj ett alternativ i listrutan Om utskriftsnamnet existerar.
    • Välj alternativet Använd utskriftsnamn + (1–99) om du vill lägga till ett nummer i slutet av det befintliga namnet.
    • Välj alternativet Ersätt befintlig fil om du vill skriva över en utskrift som redan har det namnet.