Konfigurera skrivaren i ett trådlöst nätverk för HP Photosmart 6510 All-in-One-skrivarserie

Inledning
I det här dokumentet beskrivs hur du installerar skrivardrivrutiner och annan programvara för din skrivare så att du kan använda den i ett trådlöst nätverk. Om nätverket innehåller flera datorer måste du installera skrivarprogramvaran på alla datorer som ska använda skrivaren.
  obs!
Om du inte redan har konfigurerat skrivaren, klicka här för anvisningar om hur man konfigurerar skrivarens maskinvara och återgå sedan till det här dokumentet för att konfigurera skrivaren i ett trådlöst nätverk.
HP ePrint
Grafik och länk till HP ePrint
Klicka på Konfigurera och använda ePrint för mer information.
HP:s konsumentforum
Bild: Bild och länk till HP:s konsumentforum
Läs vad andra kunder säger på HP:s forum.