HP Connected - Ändra din e-postadress för HP ePrint

Detta dokument gäller för HP webbaktiverade skrivare som stöder HP ePrint.
När du aktiverar webbtjänster, genererar HP ePrint-servern en unik e-postadress för din skrivare, men du kan ändra skrivarens e-postadress till en du lättare kommer ihåg, eller så kan du återanvända en anpassad e-postadress i ditt HP Connected-konto.
För att ändra skrivarens e-postadress, måste skrivaren ställas in på ditt HP Connected-konto. Gå till Konfigurera ett HP Connected-konto för ytterligare information.
För att ta reda på om ditt land/region har stöd för HP Connected, gå till HP Connected, klicka på landet/regionen och språket. I den nedrullningsbara menyn, letar du upp ditt land/region och språk.