HP-skrivare - Felmeddelandet "Äldre patron" visas

Det här dokumentet är för HP Inkjet-skrivare.
När du installerat en bläckpatron visas ett av följande felmeddelanden på skrivarens kontrollpanel eller på datorn:
  • Bläckpatron(er) för äldre generations skrivare
  • Inkompatibel äldre bläckpatron
  • Äldre bläckpatron
  • Äldre generations bläckpatron
  • Äldre generations bläckpatron installerad
Den bläckpatron som du försöker att använda är en inaktuell bläckpatron som skapades före lanseringen av din skrivare.
För att lösa problemet och fortsätta skriva ut, byt ut bläckpatronen.
Ytterligare information om HP:s bläckgaranti finns i Begränsad garanti för bläckpatronen och skrivhuvud.
obs!
HP kan inte utvidga garantin till icke-HP, påfyllda eller renoverade bläckpatroner. HP:s garantiomfattning varar till HP-bläcket är slut eller garantiperioden för bläckpatroner löper ut, beroende på vilket som inträffar först.