• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro P1102, P1106/P1108 och P1606 skrivarserie - Tiden till automatisk avstängning är för kort

Problem
Produkten går in i energisparläget (automatisk avstängning) efter en kort period av inaktivitet. När produkten är i läget för automatisk avstängning är alla kontrollpanelenslysdioder och huvudströmbrytarens bakgrundsbelysning släckta men kontrollpanelen svarar på kommandon och produkten skriver ut utan fördröjning.
Lösning: Öka tiden till automatisk avstängning
Automatisk avstängning är aktiverat som standard och standardinställningen för tidsintervall är fem minuter. Du ändrar inställningarna för automatisk avstängning genom att välja ett tidsintervall i Automatisk avstängning efter: -listmenyn. Avaktivera automatisk avstängning genom att avmarkera Stäng av enheten automatiskt efter inaktivitet.