• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-datorer - Kopiera foton från en kamera till din dator (Windows 7)

Det här dokumentet avser HP- och Compaq-datorer med minneskortsläsare, och en digitalkamera.
Importera fotona i Windows Photo Viewer från kameran så att du kan visa, organisera och dela dem.
Steg 1: Anslut kameran eller minneskortet till datorn
Innan du kan överföra foton från kameran till datorn måste du ansluta maskinvaran som innehåller digitalfotona till datorn enligt någon följande metoder:
eller
Steg 2: Överföra foton med hjälp av funktionen Importera bilder och videor
  1. När maskinvara har anslutits öppnas fönstret Importera bilder och videor.
  2. Om du vill att filnamnen ska börja med ett namn istället för ett nummer skriver du in namnet i fältet. Annars lämnar du fältet tomt.
    Figur : Importera bilder och videor
    Importera bilder och videor med visning av fält för att namnge foton
  3. Klicka på Importera.
    Fotona kopieras till bildbiblioteket.
    Figur : Foton i bildbiblioteket
    Fönstret bibliotek med markering av mappen Foto
Steg 3: Visa dina foton med Windows Photo Viewer
Windows Photo Viewer är standardfotovisare i Windows 7. Du kan använda Windows Photo Viewer för att visa dina digitala foton på flera olika sätt.
  obs!
Förutom att visa filerna kan du utforska flikarna i Windows Photo Viewer för att skriva ut fotona, beställa utskrifter, bifoga bilder i ett e-postmeddelande, spara filerna på disk eller öppna foton i ett annat program på datorn.
  1. Klicka på Start , Bilder, Bibliotek och sedan på Bilder.
  2. Öppna mappen med bilden du vill visa.
  3. Använd ett av följande alternativ för att navigera i Windows Photo Viewer:
    • Dubbelklicka på en bild.
    • Klicka på knappen Förhandsgranska i verktygsfältet.
  4. Använd knapparna längst ned på skärmen för att ändra storleken på bilden, rotera bilden eller starta ett bildspel.
      obs!
    I Windows Live Photo Gallery finns många fler alternativ för redigering, lagring och delning. Mer information om extrafunktioner finns i Windows Live Photo Gallery.