Byta ut patroner - HP LaserJet Pro CP1025 och CP1025nw-färgskrivare

Detta dokument gäller för HP LaserJet Pro CP1025 och CP1025nw-färgskrivare.
Det här dokumentet innehåller anvisningar om hur du kan kontrollera att den nya tonerkassetten är kompatibel med din HP-produkt och om hur du ersätter en gammal tonerkassett med en ny.

Typ av bläckpatron

Se tabellen nedan för att identifiera rätt bläckpatroner för ditt område.
Område
Svart bläckpatron
Cyan bläckpatron
Magenta bläckpatron
Gul bläckpatron
Amerika
HP 126A svart
HP 126A Cyan
HP 126A Magenta
HP 126A Gul
Europa
HP 126A svart
HP 126A Cyan
HP 126A Magenta
HP 126A Gul
Mellanöstern och Afrika
HP 126A svart
HP 126A Cyan
HP 126A Magenta
HP 126A Gul
Asiatiska stillhavsregionen
HP 126A svart
HP 126A Cyan
HP 126A Magenta
HP 126A Gul
Gå till HP SureSupply för att kontrollera bläckpatronernas eller tonerkassetternas kompatibilitet eller köpa nya bläckpatroner och andra tillbehör.
  1. Gå till HP SureSupply.
  2. Så här ställer du in land/region, om det behövs.
    Figur : Land-/region-väljaren
    Välja land/region
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att beställa nya tillbehör eller kontrollera om bläckpatronen är kompatibla med skrivaren.
Äkta HP-bläckpatroner och tillbehör kan även köpas från andra återförsäljare.

Byta tonerkassetter

Följ dessa steg för att byta ut en tonerkassett.

Video som visar hur du byter ut bläckpatronen

Följande video visar hur du byter ut en tonerkassett.
Om du har problem att se videon eller vill se videon i en annan storlek kan du se den på YouTube genom att klicka här.

Steg ett: Kontrollera att tonerkassetten är kompatibel

Kontrollera att tonerkassetten är kompatibel med HP-produkten innan du öppnar förpackningen.
Gå till HP SureSupply för att kontrollera bläckpatronernas eller tonerkassetternas kompatibilitet eller köpa nya bläckpatroner och andra tillbehör.
  1. Gå till HP SureSupply.
  2. Så här ställer du in land/region, om det behövs.
    Figur : Land-/region-väljaren
    Välja land/region
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att beställa nya tillbehör eller kontrollera om bläckpatronen är kompatibla med skrivaren.
Äkta HP-bläckpatroner och tillbehör kan även köpas från andra återförsäljare.

Steg två: Byta tonerkassetten

varning!
Om du får toner på kläderna, torkar du bort tonern med en torr trasa och tvättar med kallt vatten. Varmt vatten gör att tonern sprids i fibrerna.
  1. Starta enheten genom att trycka på startknappen ().
  2. Stäng luckan till tonerkassetten och den bakre luckan om de inte redan är stängda.
    Figur : Stäng luckan till tonerkassetten
    Bild: Stäng luckan till tonerkassetten.
    Figur : Stäng den bakre luckan
    Bild: Stäng den bakre luckan.
  3. Tryck på knappen bläckpatron () på kontrollpanelen för den bläckpatron som motsvarar den som du vill byta ut. Produkten bullrar medan tonerkassettkarusellen roterar.
      varning!
    Vänta tills tonerkassettlampan () slutar blinka och rotationsljuden upphör innan du fortsätter till nästa steg.
    Figur : Tryck på knappen Tonerkassett
    Bild: Tryck på knappen Tonerkassett.
  4. Öppna luckan till tonerkassetten.
    Figur : Öppna luckan till tonerkassetten
    Bild: Öppna luckan till tonerkassetten.
  5. Ta tag i handtaget på tonerkassetten och avlägsna kassetten genom att dra den rakt ut. Lägg den gamla tonerkassetten åt sidan.
    Figur : Ta ur den gamla tonerkassetten
    Bild: Ta ut en tonerkassett.
  6. Ta ut den nya tonerkassetten ur förpackningen.
    Figur : Ta ut tonerkassetten ur förpackningen
    Bild: Ta ut tonerkassetten ur förpackningen.
  7. Lägg den gamla tonerkassetten i påsen och förpacka för återanvändning.
    Figur : Lämna in den gamla tonerkassetten till återvinning
    Bild: Lämna in den gamla tonerkassetten till återvinning.
  8. Håll i den nya tonerkassettens båda sidor och skaka försiktigt tonerkassetten fram och tillbaka för att fördela tonern jämnt inne i kassetten.
      varning!
    Håll tonerkassetten i båda ändarna för att skydda den mot skador. Ta inte på valsen på tonerkassetten.
    Figur : Skaka tonerkassetten försiktigt
    Bild: Skaka tonerkassetten försiktigt.
  9. Ta bort skyddstejpen från den nya tonerkassetten. Lägg tillbaka fliken i förpackningen för återvinning.
    Figur : Ta bort och återvinn skyddstejpen
    Bild: Ta bort och återvinn skyddstejpen.
  10. Ta bort skyddstejpen från den nya bläckpatronen.
    Figur : Ta bort skyddet
    Bild: Ta bort skyddet.
  11. Håll tonerkassetten i mitthandtaget och sätt sedan i tonerkassetten på rätt plats.
    Figur : Sätt i tonerkassetten i rätt fack
    Bild: Sätt i tonerkassetten i rätt fack.
    Tips:
    Förvissa dig om att färgetiketten på tonerkassetten överensstämmer med färgetiketten på karusellplatsen.
  12. Stäng luckan till tonerkassetten.
    När du stänger luckan till tonerkassetten blinkar tonerkasett-, klar- och varningslampan. Vänta i upp till tre minuter på att produkten ska kalibrera.
    Figur : Stäng luckan till tonerkassetten
    Bild: Stäng luckan till tonerkassetten.
  13. Upprepa proceduren för varje bläckpatron som ska bytas ut. Kontrollera att du sätter tillbaka varje tonerkassett i rätt fack i karusellen.