HP Notebook-datorer - Ljudet ur högtalarutgången är förvrängt eller inget ljud hörs

Det här dokumentet avser Compaq Presario CQ32-100 Notebook PC-serien, HP Pavilion dm4-1000/dm4-1100/dv3-4000/dv3-4100/dv5-2000/dv5-2100 Entertainment Notebook PC-serien.
Ljudet ur högtalarna är förvrängt eller hörs bara ur en av högtalarna.
Hämta och installera HD Audio-drivrutiner
För att förhindra det här problemet hämtar och installerar du lämplig HD Audio-drivrutin.
Beskrivning av Softpaq
Information
Hämtning
Angivna modeller med en Intel-processor
IDT High-Definition (HD) Audio-drivrutin
VERSION: 6.10.6324.0
Angivna modeller med en AMD-processor
IDT High-Definition (HD) Audio-drivrutin
VERSION: 6.10.6324.0
  obs!
En nyare version av den här programvaran kan finnas tillgänglig. Sök efter uppdaterade drivrutiner och program för din dator på http://www.hp.com.
Om problemet kvarstår kontaktar du HP Service och Support för ytterligare hjälp.