HP Notebook-datorer - Problem vid installation av Windows 7

Det här dokumentet avser bärbara datorer från HP som uppgraderas från Windows Vista eller Windows XP till Windows 7.
HP erbjöd Windows 7-uppgradering för kvalificerade bärbara datorer från HP och Compaq inköpta mellan 26 juni 2009 och den 31 januari, 2010. Det här programmet upphörde den 1 mars 2010. HP-uppgraderingen till Windows 7-skiva är inte längre tillgänglig.
Uppgradering till en återförsäljarversion av Windows 7 på en bärbar HP-dator med kvarvarande garantitid ogiltigförklarar den del av garantin som avser programvara. Programvarudelen av garantin omfattar endast den ursprungliga programvaran och det operativsystem som levererades med notebook-datorn. Den omfattare inte modifieringar av programvara som gjorts efter köpet. Maskinvarugarantin är giltig under den angivna garantiperioden. Om du får ett maskinvaruproblem kan det hända att du instrueras att installera om det ursprungliga operativsystemet för att kontrollera maskinvarans omfattning.
Viktigt!
Innan du installerar Windows 7 måste du kontrollera att datorn har stöd för Windows 7. Du bör också gå igenom de kända problemen och felsökningsavsnitten nedan där du hittar information om problem som kan inträffa under installationen.