HP notebook-dator - Knapparna F5/F6 kan inte användas för att ändra startordning i BIOS efter BIOS-uppdatering

Detta dokument avser HP Pavilion dv5-1000/dv7-1000 Entertainment notebook-datorserien.
Funktionsknapparna F5/F6 kan inte användas för att ändra startordning i BIOS efter BIOS-uppdatering.
Återställa standard-BIOS
Lös problemet genom att utföra följande steg.
  1. Tryck på F10 under POST (Power-On-Self-Test) för att öppna BIOS-inställningarna.
  2. Tryck på F9 för att återställa standardinställningarna för BIOS.
  3. Tryck på F10 för att spara ändringarna och stänga BIOS.
  4. Starta om notebook-datorn när förändringarna har sparats.