HP:s LCD- och LED-skärmar - meddelande om OSD-menylås visas på skärmen

Detta dokument avser LCD- och LED-skärmar.
Något av följande meddelanden visas på skärmen (över objekten som visas).
OSD-menylås
OSD-menylås
... eller liknande meddelande.
Det här meddelandet visas när menyknappen på frontpanelen trycks ned i mer än 10 sekunder. OSD-menylåset förhindrar att OSD-menyn öppnas på skärmen när en knapp oavsiktligt trycks ned.
obs!
Knappen kan vara en annan och proceduren kanske varierar för vissa skärmar. Titta i användarhandboken för din bildskärm efter den exakta proceduren om den här proceduren inte fungerar.
För att ta bort meddelandet om OSD-menylås frigör du menyknappen (om något tryckte mot den). Tryck sedan in och håll kvar menyknappen igen i omkring 10 sekunder, tills meddelandet försvinner. Om meddelandet om OSD-menylås inte försvinner kanske knappen sitter fast eller så kanske maskinvaran bakom knappen är skadad.