• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Pavilion vs17e bildskärm - Produktspecifikationer

HP Pavilion vs17e är en 17-tums plattskärm med LCD-display (Liquid Crystal Display) och TFT-skärm (Thin-Film Transistor) med aktiv matris.
Figur : HP Pavilion vs17e bildskärm
Modellnummer
EN623AA
Funktioner
HP Pavilion vs17e bildskärm har följande funktioner:
  • Stor diagonal bildyta
  • 1 280 x 1 024 upplösning från fabrik, plus fullskärmsstöd för lägre upplösningar
  • Videoingångar som stöds, VGA analog signal
  • VGA-analog signalkabel (medföljer)
  • Snabb svarstid ger bättre spelupplevelse och grafik
  • Lätt att se från sittande eller stående position eller när du förflyttar dig från ena sidan av skärmen till den andra
  • Justering av lutning
  • Borttagbar piedestal och VESA (Video Electronics Standards Association) standardhål för flexibel montering, inklusive väggmontering
  • Låsspringa för kabel med Kensington-lås (säkerhetskabel medföljer inte)
  • Plug-and-play-funktion, om sådan stöds av datorsystemet
  • Justering via OSD-meny (skärmmeny) för enkel konfigurering och skärmoptimering
  • Ljudanslutningar som stöds, integrerade stereohögtalare med linjeutgång och hörlursutgång på skärmen
  • Integrerad nätenhet
  • Energy Saver reducerar strömförbrukningen
Tekniska specifikationer
LCD-funktion
Specifikation
Skärmstorlek
17-tums (43,2 cm) diagonal visningsbar bild
Skärmtyp
TFT LCD
Gränssnitt
Ingång:
1 VGA 15-stifts anslutning av typ D (analog kabel medföljer)
Skanningsfrekvens
Horisontell 30–81 Hz
Vertikal 56–76 Hz
Maximal upplösning (HxV)
1 280 x 1 024 vid 75 Hz
Rekommenderad upplösning (H x V)
1 280 x 1 024 vid 60 Hz
Strömkälla – nätadapter
Ineffekt: 100–240 V
Uteffekt: 12 V, 3,75 A
Frekvens: 50/60 Hz
Energiförbrukning: 47 W i driftsläge
Driftsmiljö
Temperatur: 10 till 35 grader C
Luftfuktighet: 20 % till 80 % relativ fuktighet (utan kondens)
Förvaring
Temperatur: –20 till 60 grader C
Mått
H x B x D
Inklusive bas: 390 x 380 x 204 mm
Vikt
Uppackad: 5,3 kg
Lutning stativ
Maximal lutningsvinkel: –5 till +30 grader (lutningsintervallet kan variera beroende på höjdjustering)
EMI-standard
FCC klass B
EPA Energy Star
I egenskap av Energy Star-partner har Hewlett-Packard fastställt att denna produkt följer riktlinjerna i Energy Star för effektivt energiutnyttjande.
Vad som medföljer i förpackningen
Kontrollera följande komponenter: Om någonting saknas eller är skadat, kontaktar du återförsäljaren omedelbart.
  • En 17-tums platt LCD-skärm (Liquid Crystal Display)
  • En strömkabel
  • En videokabel (VGA)
  • En installations-CD
  • En snabbinstallationsaffisch
  • En användarhandbok