HP Photosmart Plus B209-skrivare - Konfiguration av trådlösa skrivare

Detta dokument gäller för HP Photosmart Plus All-in-One B209a, B209b, och B209c-skrivare.
För att konfigurera en HP-skrivare i ett trådlöst nätverk (Wi-Fi) ska du installera skrivardrivrutinen och programvaran från HP:s webbplats. När du uppmanas till det under installationen väljer du Trådlöst som anslutningstyp.
Välj operativsystem för att få tillgång till stegen för installation av programvaran för en trådlös anslutning.

Vanliga frågor (FAQ)

Granska dessa vanliga frågor om hur du konfigurerar den trådlösa nätverksanslutningen.