HP Photosmart (B110)-skrivare - Konfigurera ett trådlöst nätverk

Det här dokumentet gäller för HP Photosmart Wireless e-All-in-One B110A-B110F-skrivare.
I det här dokumentet beskrivs hur du installerar skrivardrivrutiner och annan programvara för din skrivare så att du kan använda den i ett trådlöst nätverk. Om nätverket innehåller flera datorer måste du installera skrivarprogramvaran på alla datorer som ska använda skrivaren.