HP Notebook-datorer - Trådlös nätverksanslutning misslyckas när en bärbar dator byter till batteriström

Ibland tappar en HP Notebook-dator sin trådlösa anslutning när du kopplar ur den bärbara datorns nätadapter och börjar använda batteriström. Det beror på att den bärbara datorns ströminställningar är konfigurerade att automatiskt minska strömmen till det trådlösa nätverkskortet vilket resulterar i en mindre sändningsradie. När det trådlösa nätverkskortets sändningsradie faller utanför området för åtkomstpunktens sändningsradie, blir det trådlösa nätverkskortet bortkopplat. Enhetshanteraren kan ställas in på att stänga av den trådlösa enheten för att spara batteri när batterinivån är låg. Detta kan dock leda till att den trådlösa enheten stängs av när du fortfarande arbetar på batteriström.
För att lösa det här problemet justerar du den bärbara datorns ströminställningar så att det trådlösa nätverkskortet bibehåller full styrka även när datorn byter till batteriström och inte stängs av oväntat.