• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP Notebook-datorer - Pekplattans känslighet och markörproblem på vissa modeller

Det här dokumentet gäller HP Envy 13-1000 Notebook PC-serien och HP Envy 15-1000 Notebook PC-serien.
Synaptic TouchPad-fältet har en del svarsproblem när du använder ett finger till musen och ett annat finger för att klicka. Det har en tendens att röra sig felaktigt. Känslighetsinställningarna påverkar bläddring och andra fingerrörelser och kan visa upp en hoppande markör.
Installera uppdaterad programvara
För att lösa det här problemet, hämtar och att installerar du Synaptics Touchpad-drivrutinen som finns på HP-webbplatsen Drivrutiner & program. När den är installerad, kör du programmet TouchPad och justerar känslighetsinställningarna så att de passar dig.