HP Photosmart, Deskjet och Officejet skrivare - Meddelandet "Det går inte att hämta nätverksinställningarna från enheten" visas på datorn vid utskrift från en andra ansluten produkt i Windows XP och Windows Vista

Problem
När du försöker att skriva ut från den andra av två produkter som är anslutna till samma nätverksanslutna dator visas felmeddelandet "Det går inte att hämta nätverksinställningarna från enheten" på datorn.
Lösning
Det finns inte någon lösning på detta problem för närvarande. Följ stegen i avsnittet Provisorisk lösning för att kringgå problemet.
Provisorisk lösning
Följ dessa steg för att kringgå problemet.
Steg ett: Stäng av den primära skrivaren
Tryck på strömbrytaren () för att stänga av produkten.
Steg två: Starta om datorn
Starta om datorn.
  • Windows XP: Klicka på Start, välj Stäng av, välj Starta om i listrutan och klicka sedan på OK.
  • Windows Vista: I aktivitetsfältet i Windows klickar du på Windows-ikonen (), högerpilen () bredvid knappen Lås () och sedan på Starta om.
Orsak
När två eller flera produkter ansluts till en nätverksansluten dator kan endast en av de installerade produkterna få åtkomst till skrivarens verktygslåda eller nätverksinställningarna i skrivarens verktygslåda.