• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP skrivare - att hitta patroner efter flytt till ett annat land/en annan region

HP anpassar vissa produkter och patroner för att möta specifika lokala kundbehov. Om du tar din skrivare från ett land/en region till ett annat land/en annan region, kanske du inte hittar patroner med samma nummer på etiketten som dina ursprungliga patroner. Om du installerar en bläckpatron med ett annat nummer på etiketten, kan du eventuellt se ett av följande felmeddelanden:
  • Inkompatibla bläckpatroner
  • Bläckpatronen är inte avsedd för denna skrivare
  • Felaktiga bläckpatroner
Om skrivaren eller bläckpatronerna omfattas av garanti kan en HP serviceperson hjälpa dig att lösa detta problem.
  obs!
I Brasilien måste skrivaren ha en garanti från HP för att du ska få hjälp med detta problem.
Steg 1: Kontrollera att datorn är ansluten till din skrivare
Kontrollera att datorn är ansluten till skrivaren med en USB- eller nätverksanslutning.
Steg 2: Skaffa kompatibla bläckpatroner för ditt land/din region
Innan du kontaktar HP, måste du ha en fullständig uppsättning med äkta HP-bläckpatroner för ditt aktuella land/din aktuella region.
  obs!
HP tillhandahåller inte utbyte av bläckpatroner för din skrivare när du flyttar.
Gå till HP SureSupply för att kontrollera bläckpatronernas eller tonerkassetternas kompatibilitet eller köpa nya bläckpatroner och andra tillbehör.
  1. Gå till HP SureSupply.
  2. Så här ställer du in land/region, om det behövs.
    Figur : Land-/region-väljaren
    Välja land/region
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att beställa nya tillbehör eller kontrollera om bläckpatronen är kompatibla med skrivaren.
Äkta HP-bläckpatroner och tillbehör kan även köpas från andra återförsäljare.
Steg 3: Kontakta HP:s support
När du har en fullständig uppsättning äkta HP-bläckpatroner för ditt nya land/din nya region, kan HP support återställa din skrivare så att den accepterar bläckpatronerna som är tillgängliga i ditt aktuella land/din aktuella region. Klicka på Kontakta HPpå denna sida, och följ sedan anvisningarna på skärmen för att kontakta HP.