• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP Pavilion 2510i bildskärm - Produktspecifikationer

Inledning
HP Pavilion 2510i är en 25-tums Full HD wide-screen-bildskärm med LCD- (Liquid Crystal Display) och TFT-skärm (Thin-Film Transistor).
Figur : Foto på HP Pavilion 2510i Full HD LCD bildskärm med wide-screen
Produktnummer
WD005AA eller WD005AP
Funktioner
HP Pavilion 2510i Full HD LCD wide-screen-bildskärm har följande funktioner:
  • BrightView-teknik ger klara bilder och fantastiska färger
  • 1920 x 1080 upplösning vid leverans
  • Stöd för DVI-D och VGA videoingångar
  • Stöd för HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) för att förhindra överföring av icke krypterat HD-innehåll
  • Plug-and-play-funktion, om sådan stöds av datorsystemet
  • Justering via OSD-meny (skärmmeny) för enkel konfigurering och skärmoptimering
Tekniska specifikationer
WOL-funktion (LCD)
Specifikation
Skärmstorlek
63,5 cm (25 tum) diagonal visningsbar bild
Panelens aktiva område (bredd x höjd): 55,29 cm x 31,11 cm (21,77 tum x 12,25 tum)
Skärmtyp
TFT-LCD-skärm (Thin Film Transistor) med aktiv matris
BrightView-teknik
Inmatningsterminal
1 DVI-D-anslutning
1 VGA-anslutning
Integrerade högtalare
2 W per kanal
Skanningsfrekvens
Horisontellt skanningsintervall 24–94 KHz
Vertikalt skanningsintervall 50–76 Hz
Visningsvinkel
Horisontell visningsvinkel: 170 grader
Vertikal visningsvinkel: 160 grader
Rekommenderad upplösning (H x V)
1 920 x 1 080 vid 60 Hz (samma som max. och optimal)
Kontrastförhållande
Upp till 1 000:1
Dynamiskt kontrastförhållande
Upp till 60 000:1 (typiskt)
  obs!
Endast under videouppspelning, beroende på bildserie eller varaktighet.
Svarstid
2,5 ms med overdrive (grå-till-grå) – genomsnittlig
Pixelavstånd
0,288 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Stöd för HDCP gör att bildskärmen kan visa HDTV-upplösning vid HDMI- eller DVI-anslutning. En bildskärm utan HDCP-stöd eller en bildskärm som ansluts via VGA gör att video som visas nedgraderas i kvalitet till DVD-liknande upplösning (lägre än HDTV).
HDCP är även ett system för skydd av innehåll. HDCP förhindrar överföring av icke krypterat HD-innehåll.
Strömkälla AC/DC nätadapter
Ingång: 100 till 240 V~
frekvens: 50~60 Hz
Energiförbrukning: 60 W max. energiförbrukning (43,7 W normal energiförbrukning), <2 W energisparläge
Driftsmiljö
Temperatur: 5 grader C till 35 grader C
Luftfuktighet: 20 till 80 % relativ fuktighet (icke-kondenserande)
Förvaring
Temperatur: –20 grader C till 60 grader C
Luftfuktighet: 5 till 95 % relativ fuktighet, icke-kondenserande.
Mått
H x B x D (uppackad):
43,56 × 61,77 × 20,09 cm
Vikt
Uppackad: 7,0 kg
Montering
Standard VESA 4 hål 100 mm x 100 mm