HP Pavilion w2448hc bildskärm - Produktspecifikationer

Inledning

Pavilion w2448hc är en 24-tums wide-screen HDMI-bildskärm med inbyggd webbkamera och LCD- (Liquid Crystal Display) och TFT-skärm (Thin-Film Transistor).
Figur : Foto av HP Pavilion w2448hc LCD wide-screen HDMI-bildskärm med inbyggd webbkamera

Produktnummer

KU912AA och KU912AS

Funktioner

HP Pavilion w2448hc LCD wide-screen HDMI-bildskärm med inbyggd webbkamera har följande funktioner:
  • Inbyggd 1,3 megapixels webbkamera designade för dåliga ljusförhållanden
  • BrightView-teknik ger klara bilder och fantastiska färger
  • 1920 x 1200 upplösning vid leverans
  • Videoingångar som stöds:
    • HDMI-anslutning (version 1.2)
    • DVI-D enkellänksanslutning
    • Anslutning för VGA
  • Stöd för HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) för att förhindra överföring av icke krypterat HD-innehåll
  • Plug-and-play-funktion, om sådan stöds av datorsystemet
  • Justering via OSD-meny (skärmmeny) för enkel konfigurering och skärmoptimering
  • Energy Star-anpassad

Tekniska specifikationer

WOL-funktion (LCD)
Specifikation
Skärmstorlek
24-tums (61 cm) bildyta diagonalt
Skärmtyp
TFT-LCD-skärm (Thin Film Transistor) med aktiv matris
BrightView-teknik
Integrerad webbkamera
Inbyggd 1,3 megapixels webbkamera designade för dåliga ljusförhållanden
Direktvideomeddelanden via webben med 30 bilder/sekund i VGA-läge (640x480 upplösning)
Fast lins (ingen autofokusering)
Inbyggd mikrofon för ljudinspelning
Blå LED-indikator meddelar användaren när kameran är på
Inmatningsterminal
HDMI-anslutning (version 1.2)
DVI-D enkellänksanslutning
Anslutning för VGA
Övriga kontakter
Inbyggd USB-hubb med 3 USB 2.0-portar för anslutning av USB-enheter till datorn (kräver USB-kabelanslutning till datorn).
3,5 mm stereoingång (för mikrofon).
Integrerade högtalare
3 W per högtalare
Skanningsfrekvens
Horisontellt skanningsintervall 24–94 KHz
Vertikalt skanningsintervall 48–85 Hz
Visningsvinkel
Horisontell visningsvinkel: 160 grader
Vertikal visningsvinkel: 160 grader
Rekommenderad upplösning (H x V)
1 920 x 1 200 vid 60 Hz
Kontrastförhållande
Upp till 1 000:1
Dynamiskt kontrastförhållande
Upp till 3 000:1
obs!
Dynamiskt kontrastförhållande upp till 3 000:1 endast under videouppspelning, beroende på bildserie eller varaktighet.
Svarstid
3 ms (G-till-G normalt)
Pixelavstånd
0,270 mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Stöd för HDCP gör att bildskärmen kan visa HDTV-upplösning vid DVI-anslutning. En bildskärm utan HDCP-stöd eller en bildskärm som ansluts via VGA gör att video som visas nedgraderas i kvalitet till DVD-liknande upplösning (lägre än HDTV).
HDCP är även ett system för skydd av innehåll. Målet med HDCP är att förhindra överföring av icke krypterat HD-innehåll.
Strömkälla AC/DC nätadapter
Ingång: 100 till 240 V~
frekvens: 50~60 Hz
Energiförbrukning: 130 W maximalt under drift, <2 W i viloläge
Driftsmiljö
Temperatur: 5 till 35 grader C
Luftfuktighet: 20 till 80 % relativ fuktighet (icke-kondenserande)
Förvaring
Temperatur: –33 till 60 grader C
Luftfuktighet: 5 till 95 % relativ luftfuktighet (icke-kondenserande)
Mått
H x B x D (uppackad):
50 x 58,6 x 28,9 cm
Vikt
Uppackad: 9,8 kg
EMI Standard
FCC klass B
Montering
Standard VESA 4 hål 100 mm x 100 mm
EPA Energy Star
I egenskap av Energy Star-partner har Hewlett-Packard fastställt att denna produkt följer riktlinjerna i Energy Star för effektivt energiutnyttjande.